Ingredients:
- 5 patates grans
- 1l de brou de verdures
- 1 ceba gran
- 300gr de mongetes verdes
- 400gr de mongetes blanques
- 400gr de cigrons
- sal, pebre, comí, pebre vermell
- 3 cullarades de salsa de tomàquet
- oli d'oliva
Preparació:
Talla la ceba a daus petits, afegeix una mica d'oli d'oliva i fregeix. A continuació, agrega la salsa de tomàquet i fregeix durant 5' més.
Mentrestan, pela les patates i talla-les a dau. Afegeix a la ceba i rosteix durant 10'. Aboca el brou de verdures i cuina fins que les patates esiguin toves, uns 15'. Quan les patates estiguin toves afegeix les mongetes verdes, els cigrons i els fesols ja cuits. Assaona bé amb la sal, el pebre, el comí i el pebre vermell.
Deixa coure a foc lent durant uns 15' més.
Servim amb arròs.
Aquest és un aliment molt sabrós i ràpid de fer.
bon profiiiit!!!

No hay comentarios:
Publicar un comentario