Ingredients per a 2 persones:
- 2 tomàquets cor de bou
- 1 ceba
- Olives
- Julivert
- 1 llauna de tonyina
- Oli
- Vinagre
- Sal i pebre
- 1 llauna petita d'espàrrecs blancs petits
Elaboració:
Els tomàquets cor de bou, a part que són molt bons, van molt bé per farcir de tot el que vulgueu. Avui he decidit fer-los de tonyina, ben fresquets.
Rentem els tomàquets i els hi treiem el barret (per dir-li d'alguna manera). Reservem aquest barret.
Buidem el tomàquet i li treiem tota la carn. El piquem petitó i el posem en un bol, amb la ceba tallada petita, les olives també talladetes, uns quants espàrrecs tallats i la tonyina. Ho amanim amb l'oli de la llauna, vinagre, sal i pebre i el julivert picadet.
Remenem tot i farcim el tomàquet amb aquesta barreja, fins que quedi ben ple. Llavors, per decorar, posem dos espàrrecs i el barret del tomàquet. Finalment tirem un bon raig d'oli d'oliva per sobre i els posem una estona a la nevera.
Si els farciu d'amanida d'arròs tindreu un plat molt complet!!! Tant amb vinagreta com amb maionesa.
Buidem el tomàquet i li treiem tota la carn. El piquem petitó i el posem en un bol, amb la ceba tallada petita, les olives també talladetes, uns quants espàrrecs tallats i la tonyina. Ho amanim amb l'oli de la llauna, vinagre, sal i pebre i el julivert picadet.
Remenem tot i farcim el tomàquet amb aquesta barreja, fins que quedi ben ple. Llavors, per decorar, posem dos espàrrecs i el barret del tomàquet. Finalment tirem un bon raig d'oli d'oliva per sobre i els posem una estona a la nevera.
Si els farciu d'amanida d'arròs tindreu un plat molt complet!!! Tant amb vinagreta com amb maionesa.
Bon appétit!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario